Niels kvittede krykkerne og rollatoren

Sidste år blev Niels’ liv forandret, da han blev helbredt på SommerCamp

– Jeg smed min medicin væk og kvittede rollatoren og krykkerne. Jeg havde spist for 45.000 kr. medicin årligt, fortæller Niels om sin mirakuløse helbredelse sidste år

Niels Rasmussen, Kalundborg, 39 år, har været en personlig kristen i halvandet år. Han deltog i SommerCamp for første gang sidste år og oplevede helbredelse.
-Efter en arbejdsulykke og fire trafikuheld stod jeg foran en stor operation, som lægerne på Glostrup Amtssygehus kun gav 30 procents chance for at lykkes. Der var 70 procents risiko for, at jeg ville blive lam i den ene side efter operationen.
-Men inden operationen tog jeg til SommerCamp, gik til forbøn og oplevede total fysisk helbredelse. Jeg smed min medicin væk og kvittede rollatoren og krykkerne. Jeg havde spist for 45.000 kr. medicin årligt.
– Mit liv er totalt forandret, jeg fejler ingenting. Jeg var totalt afhængig af andres hjælp, nu er jeg en fri mand, og i år står jeg for rengøringen på hele SommerCampen. Jeg kan kun anbefale at tage til SommerCamp, det er pragtfuldt. Jesus er vidunderlig, han er her, fortæller Niels entuiastisk.