Diplomat ny formand for KIT

Jonas Kouassi-Zessia, der er tidligere diplomat ved Elfenbenskystens Ambassade i Danmark, nu præst ved Église Protestante Baptiste i København og formand for IPF – International Pastors Fellowship, er blevet konstitueret til formand for KIT – Kirkernes Integrations Tjeneste. Kirkernes Integrations Tjeneste startede i 2004 og har som formål at hjælpe de internationale kirker i Danmark og samtidig udfordre danske kirker til at bygge relationer til flygtninge og indvandrere.
KIT´s daglige leder Hans Henrik Lund glæder sig over, at det nu er en nydansker, som er formand for KIT. „Vi er en organisation, som består både af danskere og nydanskere, og et af vore formål er at bygge bro mellem kulturer,“ udtaler Hans Henrik Lund.
1/3 af alle nydanskere har en kristen baggrund.
– hanne