Rekordtilmelding på Powerskolen

Når Powerskolen slår dørene op til sin anden sæson den 31. august, bliver det med mindst 65 elever.Skolen startede sidste år i lejede lokaler på Hillerød Menighedscenter, men det kniber allerede med pladsen.
– Vi har oplevet stigende interesse for skolen, ikke mindst efter Alternativ Sommerfestival, hvor vi fik mange henvendelser fra nye elever. Desuden har vi annonceret for skolen på helsemesser over hele landet, så vi forventer også at få en del tilmeldinger herfra. De fleste tilmelder sig direkte via Internettet. Desuden er der en del, som ringer til kontoret for at få yderligere oplysninger, blandt andet i deres bestræbelser på at finde et sted at bo under opholdet, oplyser skoleleder Hans Mollen fra Evangelist.
De fleste tilmeldte er fra Danmark, men der er også et par nordmænd, en svensker og en gruppe grønlændere.

Utraditionel skole

Powerskolen er en utraditionel og praktisk orienteret bibelskole. Den bygger på de tre K’er – kundskab, karakter og kraft. Lærerne er Christian og Karen Hedegaard, Lena Løbner og Camilla Holstein fra Evangelist samt ny skoleleder Hans Mollen, som i tre år har arbejdet for den nigerianske helbredelsesprædikant Charles Ndifon.
Henri.