Syngende børn hindrede jødisk vold

En gruppe syngende børn kan have afsluttet den uhyggelige nervekrig mellem jøder og jøder ved grænsen til Gaza. En nådesløs nervekrig mellem jødiske bosætter-demonstranter og de 20.000 jødiske soldater og politifolkene ved Mosjav Kfar Maimon, havde onsdag aften varet i tre dage i glohed sommervarme. Hele Israel ventede i åndeløs spænding og frygtede, at det skulle koge over for demonstranterne.
Men en gruppe syngende demonstrantbørn begyndte at synge glade israelske populærmelodier indenfor sikkerhedshegnet, og udenfor begyndte soldaterne også at synge med.
Gradvis forvandlede konfrontationen sig til et stort vennestævne. Folk udvekslede sympatierklæringer gennem hegnet. Nogen børn spillede til og med volleyball med soldaterne på den andre siden af hegnet. Bagefter var kun en hård kærne på 1500 demonstranter tilbage.
-nord