Debat

15.000 ufødte børn har brug for din bøn
Som landssekretær for foreningen Retten til Liv vil jeg gerne takke Udfordringen for at bringe artiklen „Unge i USA, der kæmper mod abort i stilhed“ (Udfordringen uge 37).
Vi må igen og igen gøre opmærksom på det grusomme, der hver eneste dag foregår ikke bare i USA, men i hele verden. I Danmark må ca. 15.000 ufødte hvert år lade livet. Derudover kommer alle de små, spirende liv, som likvideres i forbindelse med indtagelse af den såkaldte fortrydelsespille.
Vi kristne må hver eneste dag bede den Almægtige Gud om tilgivelse for vort lands åbenbare synd.
Tak om også du vil være med til at bede for de ufødte, hvis liv mere end nogensinde er truet.
Anette Tjørnemark,
Retten til Liv
Tlf. 4752 4484

Troværdighed?
Vi kristne vil gerne gå for at være troværdige.Hvorfor tillader vi så al den overdrivelse og løgn, som florerer især på helbredelsesmøder. Det, jeg har været vidne til af overdrivelser, løgne og skuespil, overgår næsten verdens metoder, ofte nævnes store antal helbredelser, og udtrykket ‘mange helbredte’ bruges ofte.
Men når man ved det efterfølgende møde i rækken ikke kan finde bare én af de mange, som er blevet helbredt på det foregående møde, så virker det hele ikke særlig troværdigt.
Mange ledere er åbenbart villige til at acceptere dette for at blive kendt i området og få salen fyldt. Men spørgsmålet er, om metoden er et redskab til at nå de ufrelste og bringe opmuntring og tro i menighederne.
For nylig var der en rapport fra Evangelists ellers udmærkede sommerfestival i Arnborg, hvor Charles Ndifon bad for syge, og mindst 50 blev helbredt, stod der at læse. Så kan det undre mig, at der ikke bare er nogle stykker af jer 50, som blev helbredt, som melder jer på Evangelists hjemmeside, som efterlyser personer, som har oplevet mirakler på stævnet.
(Forkortet red.)
Knud Bak
Lyngens Kvarter 306
7400 Herning