Rejsebureau giver sær-tilbud til kristne organisationer

Ichtus Rejser har indgået en aftale med British Airways om et sær-tilbud til kristne og humanitære organisationer. Tilbudet gælder både enkeltpersoner og organisationer. Eksempelvis kan missionærfamilier få en særlig rabat på vaccinationer og forsendelse af ekstra bagage.
At der gives rabat skyldes primært, at Ichtus Rejser er et idealistisk foretagende, som er udsprunget af Anette og Kåre Christensens egen rejselyst. De har tilsammen rejst i 55 lande.
– Vi har selv rejst flere år i mission for henholdsvis Ungdom med Opgave og Operation Mission, fortæller Anette Christensen. – Vi forstår, hvor vanskeligt det kan være, og derfor fungerer vi ofte som sparringspartnere for missionærer og formidlere af netværk mellem organisationer ude i marken.
Med aftalen med British Airways håber Ichtus Rejser, at flere af organisationernes penge kan gå til missions- og nødhjælpsarbejde
Dina