Jarnvig og Simon byder på middag

Pinsekirke fortsætter med succesfulde middagsinvitationerKØBENHAVN – Vejrprofeten Mikael Jarnvig og sangeren Simon Mathew er begge på programmet, når Pinsekirken på Drejervej i København, der også kalder sig Kirken i Kulturcentret, inviterer alle interesserede på middag. Maden serveres tirsdag den 11. oktober kl. 18.30, hvor der også vil være præsentation af kirken og introduktion til det populære Alpha-kursus, som er et begynderkursus i kristendommens grundprincipper.
Mikael Jarnvig vil være vært for aftenen, som ud over god mad også vil indeholde en række små, sjove og tankevækkende indslag i stand-up stil. Der vil også være masser at se frem til på den musikalske menu, hvor Simon Mathew, der er superaktuel med sit nye album „Dreamer“, og Engell band vil levere solid underholdning. Der er et særligt arrangement for børnene.
Ved kirkens tidligere middagsarrangementer har op til 500 taget imod invitationen.
Billetter til arrangementet skal købes forud.
Sol-