Spis for Afrika

RØNNE – Pinsekirken danner rammen om gallaaften, hvorfra overskuddet sendes til Tanzania.Bornholmerne får noget for alle sanserne, når der på lørdag den 22. oktober holdes gallaaften i Pinsekirken i Rønne. Smags- og lugtesanserne udfordres ved en vidunderlig middag tilberedt af kokken Jesper Pedersen.
For at høre- og synssanserne ikke skal føle sig forbigået, er der efterfølgende gospelkoncert med NOIZ fra Metodistkirken, og Power Kids fra Missionskirken.
Det koster kun 100 kr. at deltage i arrangementet, og overskuddet fra aftenen går ubeskåret til pinsemissionærerne Hanne og Egon Falcks arbejde i Tanzania.
Gallaaftenen er en del af en kampagne, som ægteparret Falck holder på Bornholm. Aftenen før gallaaftenen (fredag) er der missionsaften. Søndag er der gudstjeneste fra morgenstunden og, helligdagen slutter med endnu en missionsaften.
Hanne og Egon Falck vil ved disse arrangementer fortælle om deres arbejde i Tanzania. De vil også tale Guds ord, og der vil blive bedt for syge.
HBL