Uffe tager alligevel til Israel

Standup-komikeren Uffe Holm, som velmenende kristne har foræret en rejse til Israel, har besluttet sig for at sige ja tak til gaven.Tidligere har han ellers meddelt, at han ikke ville tage imod gaven, men nu er han altså kommet på andre tanker.
Pengene til rejsen er samlet ind blandt kristne, som mener, at Uffe Holm trænger til en portion god bibelsk ballast, som en Israels-tur med Felix Rejser ventes at kunne give. At den ballast tidligere har manglet, viste Uffe Holm i en tv-udsendelse i foråret, hvor han skabte bred forargelse med en sjofel og blasfemisk vittighed om Jesus.
– Uffe Holm er ikke noget dårligt menneske. Han har bare været uvidende, siger sognepræst Morten Meiner, der har taget initiativ til indsamlingen, som udover rejsen har givet Uffe Holm en bibel og en dvd med filmen The Passion of the Christ.
– ole