25 udsendelser om kristen tro i Danmarks Radio

Tidligere har Danmarks Radio produceret og sendt en programserie om islams mange ansigter. KLF, Kirke & Medier har nu haft held til at overbevise DR om, at der skal produceres en tilsvarende serie om kristen tro. – Dialog kan nytte og flytte, var slogan på vores sidste landsmøde, og under det motto kan vi nu sige velkommen til en udsendelsesrække om kristne, som vi har store forventninger til, siger landsformand Lars Peter Melchiorsen fra KLF.
– „Islams ansigter“ blev diskuteret, da den blev sendt i efteråret. Vi gav udtryk for, at udsendelsesrækken var god public-service radio – og mange medlemmer gav os ret. Vi ønskede derfor en lignende række om kristen tro!
Det samme hold, der producerede udsendelserne om islams mange ansigter, skal nu stå for de 25 udsendelser om kristendommen, som begynder i slutningen af januar.
HBL.