H.C. Andersen finder juleglæden i stort juleshow

Sangeren Simon Mathew hjælper H. C. Andersen med at finde juleglæden i årets store juleshow i Københavns Kristne Kulturcenter KØBENHAVN – Lørdag den 3. og søndag den 4. december kl. 16 og kl. 20 vil sidste års store julesucces „Et virkeligt eventyr“ fortsætte på de skrå brædder i Københavns Kristne Kulturcenter, dog tilført mange spændende nyheder, lover eventpastor i Pinsekirken i København Andreas Mathew, der er ansvarlig for juleshowet.„Et virkeligt eventyr“ handler kort fortalt om, hvordan H.C. Andersens fantasifulde venner på Madam Bunkeflods loft hjælper ham med at finde troen på sig selv og juleglæden igen.
Rammerne i showet er næsten de samme som sidste år, men der er tilføjet en hel masse nyt. Showet har fået endnu et kæmpe løft og der er ikke blevet sparet på kreativiteten, siger arrangørerne.
Der vil være masser af ny spænding. Julehjertet i showet forelsker sig i julenissen, der er skruet helt op for julehumoren, den onde fe overtager magten og tryller julen væk. H.C. Andersen går helt ned med flaget, men stjernen viser ham vej tilbage igen.
Man møder også i år den fortryllende fe, det opmuntrende og kærlige julehjerte og mange flere.

2000 publikummer

Sidste år så over 2000 københavnere juleshowet, der er målrettet alle generationer. Showet er en blanding af musical, teater og koncert og forskellige genrer af musik. Copenhagen Gospel Choir medvirker også og børnegruppen Gospel Kids er ligeledes med til at sprede julehumør. Så der er op imod to hundrede medvirkende i juleeventyret.
Vinderen fra TV2’s underholdningsprogram“ Scenen er din“ Simon Mathew er den mest kendte blandt rolleindehaverne. Derudover medvirker Linda Holmberg, Silje Mürene Møller, Sabina Mathew, Jeff Hyldegaard, Caleb Wilson, Rebekka Mathew, Tone Olesen med flere.
Stykket er igen i år instrueret af Ida Dwinger og koreograf Mikala Bjarnov Lage. Billetter kan bl.a. købes på Billetnet.