Rick Warren på kaffekoppen

USA – Kaffeproducenten Starbuck har besluttet at udgive 60 forskellige kaffekopper med citater af kendte amerikanere.Én af de citerede er den kendte forfatter til bogen Det Målrettede Liv, Rick Warren, der også er præst i Saddleback-menigheden i Californien.
Warren har selv sendt sit bidrag til Starbuck, og citatet på koppen bliver i dansk oversættelse:
– Du er ikke et uheld. Dine forældre planlagde måske ikke, at du skulle fødes, men Gud ville det. Han ville, at du skulle leve og skabte dig med et formål. At rette søgelyset mod dig selv vil aldrig give dig menigen med livet. Du blev skabt af Gud og for Gud, og indtil du erkender det, vil dit liv aldrig give mening. Kun igennem Gud forstår vi, hvor vi kommer fra, vores identitet, vores betydning og vores skæbne.
Alle kopperne er desuden forsynet med påskriften: „Starbuck støtter ikke nødvendigvis skribentens synspunkt.
– ole