Tillykke

80 år – Forhenværende pastor i Tabor-menigheden i København, Hans Friberg, fylder 80 år den 5. november.
Hans Friberg er født i Norge, men blev i 1947 udsendt som evangelist til Færøerne. Herfra tog han året efter på møderejse i København. Rejsen skulle have varet 14 dage, men det blev til 28 år i Tabormenigheden, som i dag er en del af Pinsekirken København. Under Hans Fribergs ledelse blev menigheden landets største frikirke, blandt andet kom der 1600 børn i søndagskolen. Efter tiden i Danmark kom Hans Friberg til Sverige og i 1977 hjem til Norge, hvor han blev pastor i flere forskellige kirker og blandt andet tv-prædikant. Desuden har han rejst med det kristne budskab i mange forskellige lande.

70 år – Medstifter af hjælpeorganisationen Mission Øst, Rene Hartzner, fyldte lørdag den 29. oktober 70 år.
Inden ildsjælen Rene Hartzner kastede sig over hjælpearbejdet, arbejdede han med salg af korn og foderstoffer for den franske koncern Louis Dreyfus og senere for ØK. Dette arbejde bragte ham i flere omgange til Østeuropa og Sovjetunionen, hvor han for altid lod sig mærke af den nød og elendighed, han så.
I 1991 fik han kontakt til en kirke i Sct. Petersborg, som drev et hjælpearbejde men manglede medicin. Det skaffede Hartzner lynhurtigt gennem en sponsor.
Dermed var første skridt til Mission Øst allerede taget, og sammen med sønnen Kim blev organisationen stiftet. Allerede året efter var Mission Øst i gang i Polen, Ukraine, Rumænien, Albanien, Armenien og sågar på Filippinerne. I dag er Mission Øst en international organisation med kontorer i København, Bruxelles og Newcastle.