Konference for nye og gamle Alpha-arrangører

ROSKILDE – 33.000 kristne kirker og kristne organisationer i hele verden benytter Alpha-kurset som en grundindføring i kristendommen for nye kristne og andre interesserede. I Danmark anvendes konceptet 250 steder, og flere er på vej.

Biskop Karsten Nissen

Derfor arrangerer Alpha Danmark den 3.-4. februar en konference for menigheder og organisationer, som gerne vil i gang med kurset, men også for dem, der er i gang, men ønsker at finpudse konceptet og uddanne nye ledere.
Konferencen finder sted i Roskilde Frikirke, og foruden undervisning bliver der rig lejlighed til at udveksle erfaringer med de andre deltagere.
Et Alpha-kursus løber over 10 uger en aften om ugen samt en weekend. I 2004 blev der for alvor sat skub i arbejdet, da kirker og organisationer over hele landet inviterede hele Danmark til middag og Alpha-introduktion.
Kurset benyttes i en række kirkelige sammenhænge og har blandt andet fået følgende anbefaling hæftet på af biskop Karsten Nissen fra Viborg.
– Vi har i Danmark i mange år delt livet op i to rum: arbejdet i hverdagen og kirken om søndagen. I dag ser vi, at det er nødvendigt at få blandet de to rum sammen. Det er det, som Alpha-kurset kan, idet det lægger vægt på at få Gud bragt ind i hverdagen.
– ole