To seminarer om tjeneste i menigheden

Det danske Willow Creek netværk afholder den 21. og den 28. januar to lederseminarer om tjeneste i menigheden.

Carsten Korsholm Poulsen er undervisningskonsulent i Indre Mission

Den rette person på den rette plads med det rette motiv. Det er nøgleordet for fordelingen af tjenester i en menighed. Ifølge Bibelen har Gud nemlig udrustet kristne med en række nådegaver, der skal bruges i tjeneste til gavn for menigheden.
Undervisningskonsulent i Indre Mission Carsten (Sprint) Korsholm Poulsen underviser på begge seminarer og vil blandt andet stille skarpt på, hvordan den enkelte kristne opdager sin egen nådegave og bruger den i menigheden.
Sprint har tidligere udgivet en bog om nådegaver og undervist i faget på Indre Missions Bibelskole i Børkop.
De to seminarer i januar er udformet, så deltagerne efterfølgende er udrustet til selv at undervise i emnet i deres respektive menigheder. Og i forbindelse med seminarerne får deltagerne en cd med undervisningsmaterialer.
Den 21. januar afholdes seminaret på International Apostolsk Højskole i Kolding, og lørdagen efter gentages programmet i Missionshuset Bethesda på Israels Plads i København.
– ole