Unge vil give det videre

SOMMERSTED – Sommersted Ungdomsskole har summet af aktivitet de seneste dage. I dag er der premiere på den årlige musical, som eleverne selv har været med til at skrive, instruere og lave kulisser til.I år hedder musicalen „Giv det videre“, og stykket handler om, hvordan kristendommen gennem tusinder af år er blevet givet videre fra generation til generation. Undervejs oplever publikum både vikingetiden, romertiden, korstogene og noget fra det 20. århundrede. Men det hele begynder i en ganske almindelig kristendomstime.
Ungdomsskolens lærere har udstukket hovedtemaet for musicallen, men eleverne har selv været med i hele processen omkring at forfatte det endelige manuskript, skrive musik, lave kostumer og kulisser. Og naturligvis er det eleverne selv, der står på scenen, når det hele løber af stabelen i aften.
I morgen opføres musicallen hele to gange, og alle interesserede er velkomne, oplyser Thomas Jensen og Helene Hansen, der har arbejdet med PR i forbindelse med projektet.
– ole