Afrikansk slumkirke besøger Danmark

Lederne af kirken i den kenyanske by Kibera, der har et af verdens største slumområder, kommer til Danmark og fortæller om deres arbejde.I flere år har Rose og Evans Emasit kæmpet for at give fattige afrikanske børn en uddannelse og et håb om at klare sig i en usikker fremtid, i et af verdens fattigste lande, der har et af verdens største slumområder: Kibera.
Med fremvisning af billeder og video vil de to afrikanere vise, hvordan hverdagen ser ud på den skole, de driver, hvor unge kan lære fag som syning og snedkeri, der hjælper dem til at tjene penge og overleve. Arbejdet er støttet af unge danske baptister gennem organisationen BBU og Dansk Ungdoms Fællesråd. Det foregår på Cafe Knabro i København 23. februar og i Tølløse Baptistkirke 26. februar.
– Tore