Økumenisk seminar om kirkens enhed

En pinsepræst og en katolsk præst er talerne, når Københavns Kristne Kulturcenter lørdag den 4. marts lægger hus til et økumenisk seminar om kirkens enhed. Arrangør er tidsskriftet Levende Vand i samarbejde med Sakristiet, der har hjemsted i Kulturcentret.
Generalvikar Lars Messerschmidt fra Den katolske Kirke kommer om formiddagen med sit bud på vejen mod enhed, mens mikrofonen om eftermiddagen overlades til den svenske pinsepræst Peter Halldorf.
”I en verden, hvor splittelse synes at vokse for hver dag, bliver Jesu bøn om enhed endnu mere påtrængende aktuel. Vi håber på, at det ikke blot bliver en dag med interessante foredrag, men også at det må blive en manifestation af enheden i Kristus på trods af alle forskelligheder,” siger arrangørerne.
Levende Vand er et økumenisk tidsskrift om åndelig vejledning med katolikken Grethe Livbjerg som redaktør. Tidsskriftet, der har en bred kirkelig gruppe bag sig, arrangerer også temadage og seminarer.
– Tore