Kristne holdt Bloggerparty

En webblog er en slags digital dagbog, hvor „bloggeren“ kan skrive kommentarer, og læserne kan kommentere. Og så er det en god mulighed for at give udtryk for kristne synspunkter i cyberspace.Derfor var webbloggere og andre interesserede kristne fra forskellige kirkesamfund i sidste uge samlet for at inspirere og opmuntre hinanden. Bag arrangementet stod Baptistkirkens Børne- og Ungdomsforbund, og det var ungdomskonsulent Thomas Willer, der gav sit bud på det nye mediums muligheder.
Undervejs fik deltagerne mulighed for at forholde sig til emner som „Hvad er forskellen på fællesskab i den virtuelle verden og i den verden, der ligger uden for cyberspace“ og „hvordan kan man være autentisk på internettet.“
Ifølge Thomas Willer handlede den vigtigste diskussion dog om, hvordan man kan skabe en bærbar spiritualitet.
-ole