Ny international baptistmenighed i Vejle

VEJLE – Baptistkirkens Missionskomité har netop afsat 1 million kroner til integration af nydanskere.Baptistmenighederne i Fredericia og Give har i et nyt samarbejde taget initiativ til oprettelsen af en ny international menighed i Vejle, der modtager godt 500.000 kroner.
Flere menigheder er i fuld gang med integrationsarbejdet. Det gælder blandt andet Bornholm, hvor den lokale baptistkirke har fået kontakt til en stor gruppe flygtninge fra Burma.
Flere af disse flygtninge er blevet medlemmer af menigheden, hvor de medvirker på forskellig måde. Senest er et nyt hold af flygtninge fra Burma blevet budt velkommen i menigheden.
100.000 kroner fra samme bevilling er afsat som hjælp til nydanskere, der ønsker at deltage i Baptistkirkens missionsstævne i Mariager til sommer.
De resterende 400.000 kroner går blandt andet til at bygge en bro mellem landets frikirker og nydanskere. Det sker via Kirkens Integrations Tjeneste, KIT. Derudover er der også afsat penge til fem etniske menighedsgrupper i Baptistkirkerne. Det skriver magasinet Baptist.dk
– Tore