Reach Out volontører

NIGERIA – Tredje hold Reach Out volontører fra Sudanmissionen bestående af syv unge danskere er rejst til Nigeria, hvor de skal tilbringe de næste tre måneder sammen med syv jævnaldrende nigerianske volontører.

Forrest fra venstre: Volontørerne Susanne Lodahl Mikkelsen, Louise Møller Jensen, Nynne Halling, Camille Sara Rudiengård Rasmussen, Tanja Clausen. Bagest fra venstre: Jens Smedegaard og Mathias Kirkegaard Jensen

Holdet rejste til Nigeria den 22. januar. Denne gang er to ud af de i alt syv volontører unge mænd. Rækken af udelukkende kvindelige Reach Out’ere er brudt. Volontørerene skal, som de andre Reach Out hold, til byen Jos, hvor de skal bo og arbejde sammen med jævnaldrende nigerianske volontører.
– Det er en flok meget begejstrede, spørgelystne og forventningsfulde unge mennesker, der netop er sendt af sted, fortæller volontørkoordinator Allan Nielsen fra Afrika InTouch.
Lørdag den 21. januar var der udsendelsesfest for hele flokken i Sct. Pauls kirke i Århus. Volontørerne har inden afrejsen deltaget i et to ugers forberedelseskursus på Rønde Højskole. De skal arbejde med gadebørn, på børnehjem samt undervise på en skole.
nh.