Hollænder bliver leder for YFC

YFC – Youth For Christ har ansat den 30 årige hollænder Harm Jan Kjær Feijer som afløser for Leif Johanson på posten som landsleder i Danmark.
– Det er mit mål, at vi i den kommende tid kan styrke frivilligheden i organisationen. Vi vil etablere flere teams af unge og give dem en oplevelse af, hvordan det er at leve i mission, siger Harm Jan om sine planer for YFC. – Samtidig ønsker vi at blive endnu bedre kendt i det kirkelige landskab, som den førende ressourceorganisation på mission.
YFCs vision og eksistensberettigelse er, at arbejde for at ethvert ungt menneske får muligheden for at følge Jesus Kristus og blive en del af en lokal kirke.
Harm Jan er dansk gift og har boet i Danmark i fem år. De seneste tre år har han været afdelingsleder for skolearbejdet i YFC. Han er kandidat i offentlig forvaltning fra Twente Universitet i Holland og har i Danmark uddannet sig i systemisk ledelse.