Ny dansk kristen satellit tv-kanal

Tv-prædikant Erling Ilsøe Nielsen vil sende 15 timer i døgnet på landsdækkende tv-kanalFra den 1. mart vil tv-seere med en parabolantenne kunne se kristne tv-programmer på dansk 15 timer i døgnet på Hot Bird 6, 13 grader øst.

Erling Ilsøe Nielsen har produceret kristent tv i over 30 år. Nu bliver han landsdækkende på en satellitkanal

Det er Tv-prædikant Erling Ilsøe Nielsen der vil drive den nye danske tv-kanal.
Erling Ilsøe Nielsen har produceret kristen tv i over 30 år. Han driver i forvejen den lokale tv-station TV-Helsingør og sender også tv på engelsk til Europa på tre islandske satellitkanaler.
Indtil for nylig sendte han også danske tv-programmer på den svenske Kanal 10, men meningen har hele tiden været at Kanal 10 skulle være ren svensk, hvilket den er blevet nu, fortæller Erling Ilsøe Nielsen.
Den nye danske kristne satellitkanal hedder DK.NET.TV og vil sende programmer fra kl. 19.00 hver aften til næste morgen kl. 10.00.
Til at begynde med bliver nogle af programmerne dog på engelsk. Men hver aften kl. 20.00 og i timerne frem, lover Erling Iløse Nielsen, at programmerne er på dansk.

Alle danske hjem

Ilsøe ligger i øjeblikket i forhandling med flere personer og kristne tv-kanaler om et samarbejde. Selv vil han også være meget i studiet med direkte tv, hvor han vil bede for seere med problemer, der ringer ind.
– Det har vi stor succes med bl.a. på Kanal 10, hvor mennesker efterfølgende fortæller, at de er blevet helbredt.
– Min vision har altid været at nå alle danske hjem med evangeliet om Jesus Kristus. Den kan opfyldes ved tv-produktion, så jeg glæder mig meget til at komme i gang. Vi har sendt prøveprogrammer siden 1. december 2005 på kanalen, men nu starter vi for alvor, siger Erling Ilsøe.
Resten af døgnet er det den burmesiske station ved navn MRTV-3, der sender på samme kanal. Denne kanal drives af den burmesiske regering. Det er fortrinsvis turistreklamer.
Erling Ilsøe har iøvrigt intet at gøre med den burmesiske regering eller dens politik, som også omfatter forfølgelse af kristne. Der er udelukkende tale om at leje sig ind på sendetiden.
Den nye kristne tv-kanal DK.NET.TV skal bl.a. finansieres af frivillige gaver.