Israels ambassadør taler ved venskabsstævne

– Med en israelsk ambassadør foruden tre israelske gæstetalere og foreningens danske medarbejder i Israel bliver der for alvor sat fokus på Israel ved Dansk-Jødisk Venskabs forårsstævne i næste weekend.

David Walzer, Israels ambassadør i Danmark

Der er lagt op til en israelsk weekend, når Dansk-Jødisk Venskab (DJV) den 6. og 7. maj indbyder til forårsstævne i Evangeliekirken på Frederiksberg.
Den første taler på programmet lørdag er psykologen Chaim Feingold. Han leder den israelske organisation Orr Shalom, der arbejder for at sikre gode hjem og plejeforældre for børn, der har været udsat for omsorgssvigt og misbrug.
Lørdag aften taler to repræsentanter fra organisationen One Family, der hjælper terrorofre. Uri Baruch, der mistede sin 26-årige datter Sharit i en terroraktion, samt Eyal Neifel, der blev blind ved en terrorbombe.
Søndag formiddag taler Linda Møller, som er DJVs repræsentant i Israel, ved gudstjenesten i Evangeliekirken. Søndag eftermiddag taler Israels ambassadør i Danmark David Walzer over emnet ”Israels problemer og håb”.
-mbc