Norsk mediemission i 50 år

NORGE – Norea Mediemisjon i Norge fejrer, at de i 50 år har sendt evangeliet ud i verden ved hjælp af radiobølger.

Tore Askildsen

I dag bruger Norea ikke bare radio, men også tv og internet til at gøre evangeliet kendt, både i Norge og internationalt. Organisationen er involveret i evangelisk mediearbejde på over 25 sprog. Derudover tilbyder Norea forbønstjeneste, sjælesorg og vejledning – en tjeneste, som de vil styrke yderligere fremover.
I jubilæumsåret har Norea taget endnu et skridt i at anvende medierne til evangelisation. De har nemlig ansat Asbjørn Kvalbein fra Lunde Forlag som organisationens første webpastor.
Jubilæumsåret skal også bruges til at styrke forholdet mellem kristne radioer og deres bagland – menighederne.
– Vi benytter elektroniske medier til at formidle evangeliet og kristne værdier, så mennesker må opleve den kristne tro og få hjælp til at blive Jesu efterfølgere. Så må vi også sikre opfølgning på vore programmer, siger daglig leder i Norea Mediemisjon, Tore Askildsen.
– hb