Diamantbryllup

Lise og Peter Nissen har været gift i 60 år

Lise (84) og Peter (86) Nissen, Guderup, kan den 28. juni fejre diamantbryllup (60 års bryllupsdag). De blev gift kort efter 2. verdenskrig og overtog en gammel slægtsgård i Himmark på Als. Gennem årene holdt de offentlige kristne møder og søndagsskole på deres gård. Talere fra forskellige kristne sammenhænge og endda andre lande kom og talte. Kristne tyske spejdere fik lov at slå lejr på deres marker. Gæstebogen er fyldt med navne på gæster fra fremmede lande, som besøgte dem. De var også med til at arrangere teltmøder og bibelcamping for at gøre andre interesseret i troen på Jesus Kristus.
På grund af sygdom måtte de sælge gården til Danfoss i 1968 og skifte titel til fabriksarbejdere, indtil de gik på pension.
Men også som pensionister er de aktive i menighedslivet, og indtil Peter for et par uger siden mistede sit kørekort, sørgede han for at køre ældre og gangbesværede til møder i Menighedshuset i Nordborg. De har fire voksne sønner , 12 børnebørn og tre oldebørn.
Henri.