Flere penge fra genbrug i Kirkens Korshær

Sidste år havde Kirkens Korshærs 197 butikker et samlet overskud på 39,8 mio. kr., hvilket er en stigning på 12,6 procent i forhold til året før.Af beretninger fra landets genbrugskonsulenter fremgår, at dette sker på trods af, at væksten i antallet af nye butikker er ved at klinge af.
– Pionerånden fra etableringen har lagt sig, og det lange seje hverdagstræk har meldt sig, fortæller genbrugskonsulent Leif Larsen , region Syd.
Han noterer, at mange butikskredse er optaget af fysiske forbedringer og forandringer i butikken. Men også bestræbelser på at placere butikker på mere centrale og dermed synlige steder i gadebilledet fylder meget.
Gang på gang viser det sig, at en bedre placering hurtigt betaler sig ind trods den dyrere husleje. Samtidig stiger mængden såvel som kvaliteten af det tøj, der indleveres til genbrugsbutikkerne.
– Tore