Heksedoktor blev befriet og helbredt

En rød sky af jord drev hen over pladsen, når folket dansede foran platformen i forbindelse med korstogsmøder i Tanzania.- I alt blev der registreret 4.848 nyfrelste mennesker, fortæller Hannah og Egon Falk efter to korstog i Tanzania fra 31. maj til 4. juni.

Troldmanden fra Geita (th) havde været stum i to år på grund af dæmonbesættelse, før han kom til korstogsmøderne med Hannah og Egon Falk (tv)

De to korstog var i byerne Geita og Tarime, som begge ligger i område omkring Victoria søen.
På et lokalt stadion indrammet af gamle udbankede olietønder i Geita og en stor åben plads i Tarime strømmede tusindvis af mennesker til for at høre den inspirerede forkyndelse hver dag.
Og der blev bedt for mange syge og dæmonbesatte mennesker.
– Det var en stor oplevelse at lytte til deres vidnesbyrd, når de efter forbøn kom op på platformen for at vidne om, hvad Jesus havde gjort for dem, fortæller Hannah og Egon Falk, som arbejder for New Life Outreach.

Stum heksedoktor

– Et af vidnesbyrdene kom fra en heksedoktor, som ikke havde været i stand til at tale i to år på grund af dæmonbesættelse, fortæller de fra korstogsmøderne i Geita.
– Denne heksedoktor boede i en anden by, og en af hans bekendte var en kristen, som ønskede, at heksedoktoren skulle blive frelst.
Denne bekendte hørte om vore møder. Han overtalte heksedoktoren til at sætte sig bag på hans cykel, og sammen begyndte de den lidt lange tur til Geita.
Den første dag fik de flere problemer og punkteringer på cyklen, så de kom ikke frem til Geita før klokken 21 om aftenen, og da var mødet for længst forbi. Altså måtte de vente til næste dag med at komme til møde.

Spildte ikke tiden

Men Hannah og Egon Falk fortæller, at heksedoktorens ven ikke spildte tiden.
Alt imens han lappede sin cykel og ordnede andre ting, bad han til frelse med tre personer, der passerede ham på vejen.
Da de på mødet bad for heksedoktoren, blev han frelst, helbredt fra sine sygdomme og kunne tale igen – til stor glæde for ham selv, hans ven og hele mødepladsen.

20 år med hjertesygdom

Kvinden fra Tarime havde set møderne i et syn. Hun kom og blev helbredt efter 20 år med hjertesygdom

I Tarime blev en ældre kvinde helbredt for dårligt hjerte søndag eftermiddag. Hun boede langt fra Tarime, men i et syn havde hun set møderne, og at det foregik i Tarime. Derfor rejste hun dertil, og efter 20 år med hjertesygdom blev hun helt rask.
Møderne varede i typisk 3-4 timer, og Hannah og Egon Falk lagde mærke til deltagernes reaktion:
– Mange stod op i den bagende sol. Nogle beskyttede sig under opslåede paraplyer. Andre satte sig ned på jorden og fulgte opmærksomt med i alt, som foregik.
– Der var meget støvet og tørt, og når folket dansede rundt foran platformen, drev der en rød sky af jord hen over hele pladsen, og man skulle bestemt ikke tage sin hvide bluse eller skjorte på til mødet.
– I Tarime oplevede vi om fredagen et helt uventet voldsomt regnskyl. Vi blev gennemblødte, og selvom mødet ikke var helt færdigt, var vi nødt til at afbryde og køre hjem, fortæller de.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Fuldt hus til seminarer

Både i Geita og Tarime blev der i forbindelse med korstogene holdt seminarer for de kristne om formiddagen. Der var mere end fuldt både inde og ude, og mange mennesker blev mødt af Gud.
Pastor David Hansen, Danmark og Pastor Jan Halvorsen, Norge var begge til stor inspiration og velsignelse.
Den 12.-16. juli er Hannah og Egon Falk igen med i et korstog. Denne gang gælder det Buselele, også i Tanzania.
– Helle Bech