Moses Hansen efterlyser lovgivning efter Guds Ord

Moses Hansen mødt med både taknemmelighed og stenkast foran Christiansborg.KØBENHAVN – Hele sidste uge aktionerede prædikanten Moses Hansen på Christiansborg Slotsplads og Rådhuspladsen under sloganet ”Back to the Bible”, der oversat til dansk betyder ”Tilbage til Bibelen”.

Danmarks største behov er ikke af økonomisk eller af social karakter. Men at vende tilbage til Bibelen, til evangeliet om Jesus Kristus, mener Moses Hansen.

At noget af aktionen netop foregik på Christiansborg Slotsplads foran Folketinget er næppe tilfældigt.
Moses Hansen og den øvrige gruppe mennesker, der deltog i aktionen, ønsker at råbe politikerne op for at få dem til at lovgive ifølge Guds Ord.
Korsfareren sendte et brev til statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) og de øvrige folketingsmedlemmer om sit forehavende forud for aktionen.
– I sin grundlovstale sagde statsministeren, at Folketingets love er hævet over Bibelen i Danmark. Det er en arrogant påstand, som aldrig vil stå sin prøve overfor Guds Grundlov, som er Bibelen, siger Moses Hansen til Udfordringen.
– Grundloven siger, at den seksuelle lavalder er 15 år. Men Guds Grundlov siger, at sex før ægteskab er hor.
Grundloven siger, at et ægtepar kan formes af to personer af samme køn, Guds Grundlov siger, at dette er unaturligt og en vederstyggelighed.
Grundloven siger, at et svangerskab kan afbrydes før 12. uge. Guds Grundlov siger, at et sådant indgreb er mord, påpeger Moses Hansen.

Følelser i kog

– Er vi for arrogante og egenrådige over for Bibelens ord, vil humanismen få større og større indflydelse. Dette er en katastrofe, da intet menneske eller gruppe af mennesker har den tilstrækkelige visdom og indsigt til at forme et sundt og lykkeligt samfund.
– Og islam vil få en voksende indflydelse i vort land, hvilket vil være den største ulykke, der kan overgå Danmark eller noget andet land. Hvis islam får et afgørende fodfæste i vort land, er det Guds dom over os som en følge af, at vi ikke bryder os om den bibel, der viser os vejen til et sundt liv og samfund.
– Forbipasserende er standset op og har sagt tak, fordi vi taler imod islamisterne og for kristendommen. Nogle autonome kastede derimod flasker og sten efter os.
En kinesisk studerende på 26 år fortalte, at hun det sidste års tid havde læst i Bibelen. Hun havde spurgt flere danskere ud om kristendommen, men ingen kunne besvare hendes spørgsmål, så hun var lykkelig for at tale med os. Vi bad også for hende, fortæller Moses Hansen.