Fra supermodel til rollemodel

Kathy Ireland (40) var en kendt supermodel og skuespiller, der mødte de kendte, som f.eks. prins Edward.Men hun indrømmer i avisen ”New Life”, at hun var meget egoistisk og kun optaget af sin egen karriere. Trods succes følte hun livet meningsløst.
Når hendes læge-mand kom hjem og fortalte, at han havde reddet et menneskeliv, kunne hun bare fortælle, at hun havde stået model igen.
Hun tænkte på det, hendes bedstemor havde lært hende om Gud og bad om, at hun også måtte gøre noget godt.
Og Gud svarede: ”Åbn dine øjne og se, der er behov rundt omkring dig,” fortæller hun.
Pludselig opdagede Kathy alle de steder, hvor hun kunne gøre en forskel. Og hendes liv er nu blevet meget mere meningsfyldt ved, at hun tænker på andre end sig selv.
– Nøglen er at overgive kontrollen over sit liv til Jesus hver dag, siger hun.
– Han er min bedste ven, og jeg fortryder, at jeg ikke altid har været hans ven. Men nu er mit mål hver dag at komme nærmere til ham, og at mine handlinger er mere i tråd med hans vilje.
Kathy havde oprindeligt et meget liberalt syn på abort, men så begyndte hun at læse sin mands lægebøger om, hvordan fosteret udvikler sig, og at det har sin egen DNA:
– Da jeg først forstod, at et ufødt barn er et selvstændigt individ og ikke en del af moderens krop, så kunne jeg ikke andet end forsvare de mest ubeskyttede blandt os, siger Kathy Ireland.
Henri.