Tredje Verdenskrig i Left Behind

Left Behind-film 2 sluttede med rabbi Ben-Judahs Kristus-bekendelse og verdensherskeren Nicolae Car-pathias raserianfald – den nye film begynder med attentatforsøget på den amerikanske præsident og vielsen af Chloe og Buck og af Amanda og Rayford; og snart derefter bryder Tredje Verdenskrig ud, sådan som Tim LaHaye mener, det må ske if. Johannes’ Åbenbaring.Filmen er nærmest mareridtsagtig, men forudsigelserne om endetiden i Apokalypsen kan så sandelig også have karakter af mareridt. I centrum af begivenhederne i denne film står præsident Gerald Fitzhugh, spillet af Oscar-vinderen (!) Lou Gossett, Jr. – selvfølgelig ”sekunderet” af bl.a. Buck Williams, spillet af den kristne skuespiller Kirk Cameron.
På dvd’en er der blandt bonusmaterialet, der også omfatter slettede scener og ”sjove” fraklip, en præsentation af Kirk Camerons evangelisationsarbejde i USA, der er udmøntet i en tv-serie The Way of the Master med tilknyttet webside (wayofthemaster.com) – det er lige før, det er det mest interessante på denne dvd.
NJV

Left Behind – World at War • 91 min. • 199 kr.