Andreas Mathew har modtaget pris på 10.000 kr.

Mariager Højskole har givet Pionerprisen på 10.000 kr til Andreas Mathew. Han er musik- og eventpastor i Kirken i Kulturcentret i København.Andreas Mathew modtager prisen for sit banebrydende arbejde inden for musik og lovsang. Han er engageret både inden og uden for kirken.
Kriteriet for at modtage prisen er, at modtageren har udført et bemærkelsesværdigt pionerarbejde, har turdet springe ud på dybt vand og har gjort en banebrydende indsats, som kan være et eksempel for andre.
– Andreas har i sin karriere som musikmanager været med til at sætte en standard for, at man godt kan være succesrig i det profane musikliv og samtidig have en klar kristen bekendelse. Han har også i sit liv udvist et hjerte for at løfte standarden for musik og lovsang i kirkerne og tage en personlig risiko for det, han tror på, siger Tonny Jacobsen, forstander for Mariager Højskole, om begrundelsen for skolens valg.
Prisen på de 10.000 kr. er indsamlet i årets løb blandt ansatte og elever på Mariager Højskole og blev overrakt ved en kort ceremoni under Pinsekirkernes SommerCamp.
Schwartz