Mariager Højskole forynger lærerstaben

I løbet af det næste år kommer hele fire nye lærere til Mariager Højskole, nemlig Christina Rasmussen (25), Jakob Vagner (32), David Jakobsen (33) og Simon Linde (33).Udskiftningen vil samtidig betyde en foryngelse af lærerstaben på skolen, som vil stå rustet til at betjene en ny generation af bibelskoleelever.
– Det er en stor glæde, at vi allerede nu har lærerteamet på plads for skoleåret 2007-2008. Vi gennemlever netop nu nogle naturlige udskiftninger, og skolen får fra næste år en ung og kompetent lærerstab, som kan sikre den videre udvikling af skolens visioner og arbejdsfelter, siger forstander Tonny Jacobsen.
De unge lærere skal afløse Ketty Conrad, Anders Ova og Søren Marcussen. Ketty Conrad går på efterløn, og Anders Ova går på pension og holder derfor på skolen 1. juli 2007.
Endelig overtager Kent Jakobsen forstanderstolen på Mariager Højskole fra august 2007.
Schwartz