Konfirmander opfordres til at hjælpe forældreløse børn

Netop i disse dage udsender Konfirmand Aktion nyt materiale. Konfirmand Aktion er et undervisningstilbud til konfirmander om kirke og mission.Gennem mødet med afrikanske gæstelærere opfordres konfirmander til at hjælpe forældreløse børn i Tanzania, og bliver udfordret på, hvordan de ser kirkens rolle herhjemme og ude. Konfirmand Aktion har ry for at få konfirmanderne frem i stolen.
Temaet for Konfirmand Aktion 2007-2009 er netop ’Et levende håb’. Undervisningsmaterialet består ud over gæstelærerbesøg af en avis med fokus på tro og håb for unge i både Danmark og Tanzania samt en dvd. Konfirmanderne opfordres til at samle ind til børn, som har mistet deres forældre på grund af aids. Pengene går til at bygge huse, hvor børnene sammen kan opbygge en tryggere hverdag.
Schwartz