Starter bønneaktion for at få flere danske missionærer

DANMARK – Sudanmissionen mangler missionærer og starter nu en landsdækkende bønneaktion i håb om at skaffe flere frivillige.I foråret gik Sudanmissionen ud i medierne med annoncer og stillingsopslag for at skaffe ansøgere til en række ledige stillinger som afrikamissionærer.
I et nyt bedeoplæg, der er sendt ud til Sudanmissionens bagland og landets biskopper, opfordrer organisationen til fortsat bøn for at skaffe de nødvendige ansatte.
– Vi er opmærksomme på, at antallet af udsendte ikke hænger sammne med, hvor meget vi beder. På den anden side har vi fået et løfte om at lade alle ting komme frem for Gud. I den tillid beder vi frimodigt Gud om at sende nye medarbejdere, skriver generalsekretær Jens Møller Pedersen i sin opfordring.
I det udsendte bønneoplæg nævnes der adskillige ubesatte stillinger i Sierra Leone, Nigeria og Mali.
-mbc