Ungt ægtepar skal undervise missionærbørn i Peru

Den 25. juli rejste Pernille og Thomas Dharamveer Kristensen til Arequipa i Peru som volontører for Luthersk Missionsforening (LM).
Pernille Kristensen er 21 år og kommer fra Helsinge i Nordsjælland, Thomas Dharamveer Kristensen er 22 år og kommer fra Tarm i Vestjylland.
I Peru skal de i skoleåret 2006-2007 undervise danske og norske missionærbørn på Den norske Skole i Arequipa. De skal især varetage danskundervisningen af to danske drenge, hvis forældre er udsendt som missionærer af LM. Drengene går i børnehaveklasse og i 2. klasse.
Pernille og Thomas Dharamveer Kristensen blev begge studenter i 2004. Pernille fra Frederiksborg Gymnasium og HF i Hillerød og Thomas fra Vestjysk Gymnasium i Tarm. Efter det har Pernille arbejdet i 14 måneder som kontorassistent på Aschehougs forlag og Thomas i halvandet år som pædagogmedhjælper i en vuggestue.
Parret var fra januar til april elever på Ordet og Israels Discipelskole i Tiberias i Israel. De blev gift i juni 2006.