Ægtepar rådgiver familier i Vigerslev Kirke

De erfarne og dygtige familierådgivere Angela og Andreas Zeidler-Fresz underviser ved familiedagen lørdag den 23. september i Vigerslev Kirke.Vore forskellige personligheder og adfærdsmønstre kan skabe spændinger og konflikter i parforholdet og i familien. Det er en kendt sag for de fleste. Det er ikke altid, at der i det lange løb kun kommer sød musik ud af mødet mellem modsætninger.
Hvordan kan og skal man tackle forskelligheder i et parforhold og i en familie?
Angela og Andreas Zeidler-Fresz er dygtige familierådgivere og ledere for UMO’s (Ungdom Med Opgave) familiearbejde i Tyskland. Undervisningen vil foregå på tysk med oversættelse til dansk. Børnene passes af børneglade medlemmer fra menigheden – så både mor og far kan komme med til denne spændende dag!
Schwartz