Realiteter kontra idealer

Sådan lyder overskriften, når hhv. virksomhedskonsulent og billedkunstner Dorte og Karsten Auerbach fra Fåborg holder foredrag på Juelsminde Strand. Dorte og Karsten fandt selv troen på Jesus som voksne gennem et kristent fællesskab. Inden da havde de søgt livets mening i andre religioner. De vil åbent og ærligt fortælle om deres oplevelser med troen på Gud, og om realiteterne lever op til idealerne. Når Karsten maler til firmaers og foreningers værdidebatter, ser han sig selv som Guds udsending, fordi han møder dem med åbenhed, kærlighed og respekt. Karsten Auerbach har modtaget flere priser for de malerier, han fremstiller i sit samarbejde med virksomheders ledere og medarbejdere. Det er den nye forening Kristus for Alle, som står for arrangementet, som også inkluderer fællesskab gennem sang og bøn. Det sker den 25. september kl. 19.
Schwartz