Ren sangglæde

Nu gik det lige så godt – og så er cd’en slut.Det 20 mand store Hedenstedkoret kommer fra området mellem Vejle og Horsens – der hvor De stærke Jyder engang „regerede“; på en ny cd synger koret Bibelens budskab på glade melodier.
Og det er mestendels lige ud ad landevejen, ingen kunstfærdige arrangementer, men i bedste syng med-stil med klaver-, guitar- og harmonika-akkompagnement.
Alle 14 sange kunne fortjene at blive nævnt, men jeg må nøjes med „Der er et navn jeg elsker“, „Jerusalem Guds helgenstad“, „Som en herlig guddomskilde“ (Perleporten), „Siddende ved Jesu fødder“ og „Mange tænker nok som så“ – om ikke andet så for at give et indtryk af samlingen.
På coveret står der, at „Hedenstedkorets mål og bøn er, at man igennem glæden ved at synge om Jesus må pege hen på frelsen i Ham og det evige liv“.
Det med glæden lykkes til fulde, det med vidnesbyrdet givetvis også – og så må jeg lige høre den én gang til!
NJV
Hedenstedkoret: Hør et ord fra Herren!
46 min. • 149,95 kr. • Refleks