Film & tro kom i finalen

– At være blandt de ti bedste efter kun at have været i cyberspace et halvt år er rigtig flot, siger Johan Schmidt Larsen.

Johan Schmidt Larsen

Hjemmesiden www.filmogtro.dk er blandt Danmarks ti bedste kirkelige hjemmesider i 2006. I Kristeligt Dagblads netop afholdte konkurrence om den bedste hjemmeside var der tilmeldt 217 hjemmesider, og her kom Film & tro i finalen.
www.kristendom.dk skriver om begrundelsen for placeringen: ”Fra et overskueligt og æstetisk flot design formidler denne side anmeldelser, baggrund og nyhedsstof om livet på lærredet i et kristent perspektiv.
– Vi er glade og stolte af nomineringen, siger Johan Schmidt Larsen, som er webredaktør på siden. Han er ansat som missionssekretær ved Indre Mission og arbejder til dagligt blandt andre arbejdsopgaver med hjemmesiden.
– Film & tro skal ikke advare mod film, det skal være en hjælp til at vurdere film og forholde sig reflekterende til det, man ser, siger Johan Schmidt Larsen.
-nord