Film uden forhindringer – nyt tilbud om filmlicens

Kirker, kristne skoler, missionshuse og andre kirkelige organisationer har nu mulighed for enkelt og prisbilligt at opfylde lov om ophavsret, når de bruger film fra Paramount, Universal, Dreamworks osv. Det er filmselskaberne selv, der stiller denne mulighed til rådighed, og den nye uafhængige licensvirksomhed – Christian Video Licensing International, Danmark (CVLI, Danmark) kan tilbyde en ny, prisbillig og enkel licens. Tilladelse gives også for alle andre film, og filmlicensen fra CVLI giver tilladelse til offentlig visning af videoer og DVD’er beregnet for brug i hjemmet, samt overalt i og på kirkens eller organisationens område uden tidkrævende rapportering og kun til en lav årlig afgift.
– Vores nye CVLI licensprogram er særlig fordelagtigt for mindre kirker og organisationer, der tidligere kun sjældent har brugt film på grund af de store omkostninger, siger lederen af CVLI, Danmark, Finn Andersen. Læs mere på www.cvli.dk.
-nord