Frikirke tager afstand fra demonstrationer

Frikirken Troens Ord i Brande er dybt uenig i den konfronterende fremgangsmåde, som kendetegnede en demonstration foran et bordel i Arnborg

Pastor Erling Laursen fra frikirken Troens Ord i Brande

– Vi ønsker ikke som frikirke at blive draget ind i sagen om demonstrationerne foran et bordel i Arnborg. Vi er slet ikke enige med demonstranternes fremgangsmåde. Det er slet ikke den form for konfrontation, vi ønsker.
Så klart melder pastor Erling Laursen fra frikirken Troens Ord i Brande ud, efter at en gruppe lokale kristne omkring jul demonstrerede foran et bordel i Arnborg pga deres bekymring for udviklingen med prostitution i byen. Men de havde ikke frikirkens opbakning:
– Vores stil er at hjælpe mennesker i nød, ikke fordømme dem. Vi er kede af at igen være draget ind i sagen og ønsker ikke nogen konflikt med borgerne i Arnborg, fastslår Erling Laursen.
– Selv om der også deltog nogle medlemmer fra vores kirke, var det uden vores vidende og opbakning, fastslår han, og er ked af, at Troens Ord i Brande er nævnt i forbindelse med demonstrationerne. Frikirken driver et eget hjælpecenter ”Vivit” i Arnborg, siger han.
-løb