Magic Day i Storcenter Nord

En dag fyldt med magi, seminarer, shows og masser af tryllekunstnere i Århus.

Tryllekunstneren Jørgen Johansen arrangerer den magiske dag sammen med Pjerrot

– Jeg håber dagen bliver en god anledning til at dele evangeliet med masser af kirkefremmede, siger tryllekunstneren Jørgen Johansen fra Kolding. Han står bag den magiske dag sammen med Pjerrot Magic.
– Du kan bl.a. møde Pjerrot fra Bakken, Mark Shortland (UK), Peter Pan, Bugislaw, Gospel Magic, Jozima (S) Signe & Frække Rikke, Lambert Magic (S) og mange flere. Om aftenen optræder flere af dem i et forrygende show for hele familien kl 19:30, siger tryllekunstneren med et smil.
Det forrygendende program spænder fra god børne- og familieunderholdning til Gospel Magic og dukketeater.
Til showet om aftenen er entreen til halv pris ved en forhåndstilmelding af mere end 10 personer. Det giver chancen for at inviterer børne/juniorklubben eller hele familien med både børn og bedsteforældre i byen. Flere af artisterne optræder også rundt om i Storcenter Nord kl 11 – 12.
-nord