Evangelist i dialog med Gørløse borgere

Evangelist inviterede mandag aften alle borgere i Gørløse til et informationsmøde i byens forsamlingshus.Der er sagt og skrevet meget om Evangelist i medierne i de seneste måneder – men hvad er sandt og hvad er falsk?
Mandag aften (efter avisens deadline) fik Gørløse-borgere mulighed for selv at spørge evangelisterne. Det skete på et informationsmøde i Gørløse forsamlingshus.
Paneldeltagerne var evangelist Christian Hedegaard, evangelist Lena Løbner, skoleleder Ingrid Wredstrøm, cand. theol. Frank Rechter, bestyrelsesformand René Sørensen og direktør David Klit. Udover paneldeltagerne havde Evangelist indbudt advokat Phillipp Quedens som ordstyrer, repræsentanter fra byens foreninger, journalist Tim Panduro fra Hillerødposten, TV2 Nyhederne og journalist Gry Brøndum fra Danmarks Radio.
Før mødet udtalte Camilla Holstein fra Evangelist, at foreningen var meget spændte på, om borgerne ville tage imod invitationen, som blandt andet var blevet lagt ud på hjemmesiden www.3330.dk.
Schwartz