Missionærpar antaget

Beinta og Havstein Klein er antaget af LM’s Landsstyrelse til en opgave som missionærer i Mara i Nordtanzania. Udrejse til sprogskole i Iringa i Tanzania forventes at blive i juli måned. Efter sprogskole skal de arbejde med menighedsarbejde i Mara i en periode, hvorefter Havstein Klein skal være lærer ved bibelskolen i Kiabakari. Beinta Klein håber på at komme til at undervise i sundhed og hygiejne.
Beinta, 28 år, og Havstein, 29 år, er født og opvokset på Færøerne, men har boet i Stavanger i Norge de sidste knap syv år, hvor de begge har taget deres uddannelser. Havstein Klein er uddannet teolog fra Misjonshøgskolen i Stavanger, og Beinta Klein er sygeplejerske.
Havstein Klein har erfaringer i evangelisering blandt andet fra ansættelser som ungdomssekretær i Heimamissionen på Færøerne og i KFS. I forbindelse med sit studium har han også været i missionspraktik på Madagaskar. Sammen har de børnene Dina og Lassi på henholdsvis fem og tre år.
-nord