Ny landssekretær og vice-generalsekretær

Carsten Skovgaard-Holm

Fra 1. august sker der omrokeringer på Luthersk Missionsforenings (LM) sekretariat i Hillerød.
Carsten Skovgaard-Holm tiltræder som ny landssekretær i Luthersk Missionsforening (LM). Han er 48 år og har siden 1994 været redaktør af Avisen Tro&Mission og siden 1995 også leder af LM’s informationsafdeling.
LM’s hidtidige landssekretær, Birger Daniel Petersen, 59 år, tiltræder samtidig i en nyoprettet stilling som vice-generalsekretær. Han har været landssekretær siden 1981.

Birger Daniel Petersen

Som vicegeneralsekretær er Birger Daniel Petersen stedfortræder for generalsekretæren. Stillingen indebærer også en stor del administration omkring LM’s Generalsekretariat, Landsstyrelse og Delegeretmøde og forskellig rådgivning. Endvidere ligger der en del forkyndelse i stillingen og dermed en styrkelse af kontakten til LM’erne ude i landet.
LM’s ledelse ønsker et større fokus på mission i Danmark og en opprioriteret ledelse af dette arbejdsområde. Som ny landssekretær bliver Carsten Skovgaard-Holms hovedopgave at være leder af LM’s missionsarbejde i Danmark.
-nord