Ledere, der lytter i Odder

For første gang er kurset ”Ledere, der lytter” i Danmark. Det sker i St. Bededagene på Rudehøj Efterskole i Odder. Kurset giver redskaber til kommunikation og samvær i de mellemmenneskelige relationer.

Kjell Aanensen

– Vi har fået kurset fra vores moderorganisation i USA, Equipping Ministries International, fortæller valgmenighedspræst Helge Maagaard fra Teleios’ landsbestyrelse. Det er lige så vigtigt, at man forstår at lytte til sine medarbejdere som at være faglig kompetent. Som ledere kan vi blive så optaget af at fremme vækst på den rette måde, at vi glemmer at lytte.
Teleios har fået forstærkning af den mangeårig leder af Teleios i Norge, Kjell Aanensen, der skal undervise på kurset. Desuden udbydes 4 andre kurser som en hel symfoni på Rudehøj Efterskole d. 3.-5. maj.
-nord