Kristne søger kærligheden på nettet

Over 800.000 danskere har prøvet lykken på internettet i jagten på den eneste ene. Og antallet af danske dating-hjemmesider vokser konstant. Også dating-hjemmesider for kristne har så meget vind i sejlene, at der nu bliver rift om de kærligheds-søgende.Således lancerer Kristeligt Dagblad for tiden mødestedet Hjertedating.dk, der henvender sig til mennesker med et kristent livssyn. I løbet af få uger har portalen rundet de 600 profiler, men konkurrencen fra den skandinaviske mødeplads 7Ehimlen.com er hård. Portalen drives af det norske dagblad Vårt Land og opkøbte for nylig den danske kristendating.dk, så den nu har 14.000 medlemmer i Norge, Sverige og Danmark. Ifølge 7Ehimlen.com har hundredvis af par mødt hinanden på portalen. På både 7Ehimlen.com og Hjertedating.dk kan man gratis oprette en profil, hvor man skriver lidt om sig selv. Andre brugere kan så søge i profilerne og forhåbentlig finde en partner, der matcher.
KP