Spejderliv, dåb og ny målsæning

150 spejerførere er tilmeldt baptistspejdernes førerstævne på Bornholm skærtorsdag og langfredag. En flok unge tog allerede hul på stævnet mandag, da de deltager i den udbudte før-førerstævnetur, som indeholder ægte spejderliv og naturoplevelser og giver en introduktion til korpsets opbygning og demokrati, skriver baptisternes nyhedsbrev.
Stævnets nadvergudstjeneste bliver en af de sjældne, idet en fører har valgt at blive døbt under gudstjenesten i Rønne Baptistkirke.
På stævnet skal der vedtages en ny målsætning for korpsets arbejde i 2007-2011. Korpsrådet har foreslået, at man arbejder ud fra en 3-delt vision med at fremme spejderidéen i Danmark, medvirke til at udvikle den enkelte spejders fulde potentiale og synliggøre værdierne i det arbejde, korpset udfører.
-nord