Frustrationer i Adventistkirken

På baggrund af den senere tids økonomiske krise i Adventistkirken, og deraf følgende fyringer, holdt Adventistkirkens ledelse et fællesmøde på Vejlefjordskolen den 25. marts, hvor ledelsen informerede om baggrunden for beslutningen.

Kay Flinker

Adventistkirkens økonomichef, Daniel Birch, gav en redegørelse for den økonomiske situation, kirken står i, skriver adventist.dk.
Mange tanker og frustrationer blev luftet, og et af de store temaer for diskussion var de dispositioner, som var blevet foretaget i forbindelse med fyringen af 3 medarbejdere, og motivationen for disse beslutninger. Dagen viste, at der er mange forskellige syn på det at være kirke, på menighedsplanting og nytænkning.
– Jeg tror, det altid er vigtigt at have en dialog, især når der er en del forskelle i opfattelser, og det har der været i denne sammenhæng, sagde Kay Flinker, rektor for Vejlefjordskolen.
– Det var positivt at se, at der er så mange mennesker, der har en vision for kirken, siger Kenneth Birch fra Århus Cafékirke. Der er mange ting, vi er uenige om, og derfor er det godt at bede og tale sammen.
– Jeg fornemmede en masse frustrationer, men det virkede som om luften blev renset. Nu kan vi se fremad, siger Gabrielle Rasmussen fra Århus Cafékirke.
-nord